Telefoon 0314 - 66 88 83 Email: info@flexitec.nl


Autoschaarlift type Megaheffer

Onze autoschaarlift type megaheffer kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een autoshowroom op de 1e verdieping of een appartementencomplex waarbij de auto’s naar de kelder getransporteerd moeten gaan worden. Het grote voordeel van de schaarlift is dat deze op zichzelf staat een geen zijlingse geleiding behoeft. Omdat deze autolift relatief weinig bouwkundige aanpassingen behoeft, wordt deze ook steeds vaker in particuliere woonhuizen / garages toegepast. De bouwkundige voorzieningen blijven beperkt tot het maken van een put en een stroomvoorziening. 

De autoliften van Flexitec staan bekend als sterk, degelijk en innovatief. Wanneer nodig leveren wij uiteraard ook de beveiligingen die noodzakelijk zijn zoals deuren, poorten en hekwerken. Deze autolift is leverbaar tot een maat van maximaal 3.000 x 8.200 mm (breedte x lengte) met een maximaal hefvermogen van 5.000 Kg. Deze autolift kan daarom ook het grote en zware segment auto’s transporteren.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een ervaren Flexitec adviseur om uw toepassing te bespreken en u kennis te laten maken met een bedrijf die meedenkt naar oplossingen !

Direct een offerte aanvragen

Autoschaarlift type Megaheffer download:   PDF    DWG   


Foto impressie