Telefoon 0314 - 66 88 83 Email: info@flexitec.nl


 Ruimtebesparende autolift type Megaheffer

Wilt u uw auto’s graag bij uw huis op een veilige plek stallen maar de beschikbare ruimte is niet toereikend? Geen probleem! Onze ruimte besparende autolift biedt uitkomst.

Onvoorstelbaar groot zijn de mogelijkheden met deze fantastische liftoplossing. Deze autolift verdwijnt onder de vloer en door de gesloten kapconstructie wordt deze zelfs onzichtbaar. Op de kapconstructie kunt u de bestrating doorleggen waardoor de lift nagenoeg onzichtbaar wordt. De kapconstructie is sterk genoeg om een auto te kunnen dragen. Hierdoor creëren wij een extra (onzichtbare) parkeerplek.

Eventueel kunt u in de auto blijven zitten als de lift naar beneden gaat. Hiermee kunt u eenvoudig uw ondergrondse garage bereiken en vormt de lift geen hinderlijk obstakel in uw tuin of oprit. Flexitec plaatste tot volle tevredenheid deze liften in Nederland en buitenland en zorgt ervoor dat u een duurzame oplossing aanschaft zonder problemen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Wij komen daarom graag langs voor een adviesgesprek op maat.

Direct een offerte aanvragen

Autolift met kapconstructie download:   PDF    DWG  

Bekijk onze productvideo op Youtube: Ruimtebesparende autolift


Foto impressie