Telefoon 0314 - 66 88 83 Email: info@flexitec.nl


Liften op maat, zonder grote bouwkundige ingrepen
Flexitec maakt verdiepingen makkelijk en veilig toegankelijk met innovatieve goederenliften en personenliften. Die we snel en probleemloos kunnen installeren binnen nieuwbouwprojecten én bestaande gebouwen. Meestal zonder ingrijpende bouwkundige voorzieningen.

Voor elk gebouw een Flexitec lift
Flexitec levert voor elke situatie een oplossing op maat. Van laag tot hoog, van klein tot groot en van licht tot zwaar. Elk detail kunnen we afstemmen op uw gebouw en wensen. Tot en met de besturing van poorten, deuren en afschermingen, die we volledig in eigen huis ontwikkelen. Flexitec personenliften en goederenliften worden dan ook toegepast in praktisch alle gebouwen waar hoogteverschillen efficiënt overbrugd moeten worden.

Zo werkt Flexitec
Met uw keuze voor Flexitec ervaart u al snel onze korte lijnen, grote vakkennis en persoonlijke benadering. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing. Maatwerk met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Flexitec ontzorgt van A tot Z
Flexitec is een moderne, landelijk opererende organisatie. Onze eigen servicedienst staat het hele jaar door, 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Zo heeft u, van advies en ontwerp tot en met installatie en service, dus steeds één vertrouwd aanspreekpunt: Flexitec.