Flexitec. Lifting people and materials

Autoliften met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Heldere aanpak voor de beste oplossing

Flexitec staat voor maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie. We beginnen dan ook altijd met een gesprek en een helder advies over de juiste lift. Hierbij hoort ook een duidelijke offerte. Pas als u akkoord bent en de opdrachtbevestiging heeft getekend, gaan we aan de slag met het tekenwerk. Ook de tekeningen leggen we weer eerst aan u voor. Na uw akkoord starten we met de productie van uw lift op maat. Meer weten over de aanpak van Flexitec? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Onze werkwijze ziet er als volgt uit :


Persoonlijk advies gesprek.
Adviesgesprek bij u op locatie of in ons prachtige kantoor aan de logstiekstraat 16 te 's-Heerenberg. De koffie staat klaar. Graag komen wij persoonlijk met u in gesprek over uw specifieke lift vragen. Ook kunt u bij ons verschillende liften zien en beleven. Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak !

Uitbrengen offerte.
Wij brengen vaak binnen enkele dagen (indien nodig enkele uren) een offerte uit voor de besproken lift. Helder en duidelijk zonder lange verhalen. De korte lijnen in de Flexitec organisatie werpen nu reeds hun vruchten af.

Referentie adressen bezoeken.
Graag laten wij onze liften zien en beleven. We rijden met u naar locatie om één of meerdere succesvolle projecten te laten zien. U komt in contact met tevreden klanten die ook voor Flexitec als betrouwbare en stabiele partner hebben gekozen. Uiteraard heeft u vaak de mogelijkheid om ervaringen te delen met (meerdere) opdrachtgevers.

Opdracht traject.
Wij mogen u feliciteren met de aankoop van een Flexitec kwaliteitslift ? Veel mensen gingen u voor ! Flexitec bouwde meer dan duizend liften voor veel gerenommeerde opdrachtgevers. Na de handtekening starten wij het tekenwerk op. De tekening wordt ter controle voorgelegd. Er volgt een goedkeuring op het tekenwerk door Flexitec of door opdrachtgever. Daarna gaat uw lift in productie. Als de lift klaar is maken wij een afspraak voor de montage van de lift. Om een vlekkeloze montage te garanderen controleert een technische medewerker van Flexitec de montageplek. (bouwcheck). Wij doen dit om u te ontzorgen en om te controleren dat de bouwkundige voorzieningen op orde zijn. Na de montage volgt de oplevering door een technische medewerker van Flexitec. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent en blijft door het toesturen van een onderhoudsvoorstel. Bijna alle klanten kiezen ervoor om het onderhoud van de lift bij Flexitec onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u kunt rekenen op een professionele organisatie met de juiste kennis en ervaring van uw lift.